Hej igen

Dags att ta tag i det här med bloggande då kanske. Det känns lite som med det där att ringa en gammal god vän man inte har hörts med på länge. Man kommer på nåt enkelt man skulle vilja kolla eller fråga men inser att det vore trist att bara kolla det när det är så mycket man vill prata om. Och just det hinner man inte just då så då blir det inte att man ringer alls och så går veckorna. Jag kommer på smågrejer jag vill skriva, men tänker att jag ska ta ett helhetsgrepp och den tiden tycks aldrig uppstå.

Det har varit en lång sommar. Bra på så många vis. Mycket semester för Johans del, två oväntade och fantastiskt roliga veckor i Singapore. Mycket tid med familj. Men också – en vattenskada i vår lägenhet som fick oss att fly fältet över två månader. Det gjorde att det där Stockholmshänget vi hade tänkt oss, alla vännerna och det, liksom inte blev av. Och vi har mycket att ta igen på den sociala sidan. Den tiden kommer.

Livet kretsar förstås allra mest runt Signe. Så som det ska. Och jag ska försöka hitta några stunder och sekunder emellanåt här bland plastleksaker och grötportioner att ta tag i skrivandet något lite igen. Hoppas du inte glömt bort mig utan vill följa med och tänka ihop och mig på det lilla och det stora.