Äntligen hemma

Igår var vi båda (ja, alla tre då) hemma en hel eftermiddag och kväll på första gången sen jag vet inte när. Efter att lägenheten har stått uppriven med en byggfläkt i köket ett par månader i sommar så är allt färdigrenoverat nu. Och ser ut… precis som förut. En vattenläcka i köket gjorde att lägenheten inte gått att bo i på hela sommaren men nu är allt återställt precis som det var. Så mycket för det sköna i att flytta in i något nyrenoverat för att slippa fixa.

Men igår. Då tog vi oss äntligen tid. Satte upp tavlor, fick bort byggdammet från hyllorna, damsög så att barnet går att sätta ner nånstans utan risk för stickor i benen.

Och jag sitter här nu och tittar ut på träden utanför. Trodde nog nånstans att jag för evigt skulle gilla livet i resväska. Men att ha ett hemma alltså. Vad fint det är.