Reklamavbrott igen; härliga Hello!

;

Jag vet att jag sagt att jag inte ska göra reklamblogg av detta, men vi har ju för bra och kreativa vänner… Jag och Johan har förmånen att få dela på en kollega som vi tycker massor om, Helen. Och förutom att vara väldigt duktig på sitt jobb på Gemensam Framtid (där jag har haft förmånen att få göra kyrkokonferens ihop med henne de senaste åren) så har hon ett företag vid sidan om där hon syr kläder – Hello. Hon hittar fantastiska retrotyger och syr grymt fina grejer, främst barnnkläder. Jag har länge tänkt att jag ska se till att beställa en massa saker av henne – vilket jag fortfarande ska – men igår när Johan hade jobbat sin första dag kom han hem med ett sött litet paket från Helen. Med ett bedårande litet set kläder i. Så fina. Och gjorda liksom specifikt till oss, hur glad blir man inte då?

Tänkte att jag skulle ta kort och lägga ut men så upptäckte jag att Helen redan lagt ut en bild på sin blogg så jag tar mig friheten att klippa in den här. I det HÄR inlägget kan du också läsa mer om hur det är sytt.

Så, jag tipsar skamlöst igen… Du som gillar retro, egenproducerat, härliga färger och nostalgiska mönster – in och kolla Helens blogg och beställ fina, unika grejer gjorda med mycket omsorg.

TACK, kära Helen, för en mycket mycket uppskattad present. Lagom typ till… konferens kanske?

  • Hello

    <3