Reklamavbrott; Formii gör supersnygga saker!

20130225-120639.jpg

Ok, jag lovar att detta inte ska bli en blogg med söta babysaker i. Men när jag stöter på folk som är sjukt kreativa och entreprenöriella och dessutom gör bra saker till bra priser så vill man ju peppa lite på det liksom.

Letade efter en sån där napphållare till S och insåg att de kostade över hundralappen typ varhelst jag fann dem. Dessutom hade hälften typ Hello Kitty eller nåt annat lustigt överallt. Men så av en slump stötte jag på en gammal bekantskap på Facebook som – som hobby till att börja med som jag förstår det – gör fina mössor, tavlor och band av olika slag. Så snygga saker, till så bra priser och det tog mig typ ett dygn att få hem det jag beställde i ett kuvert. Dessutom kunde en säkerhetsnörd som jag enkelt få tag i ett trygghetsband till vagnen.

Märket heter Formii och finns på Facebook. Hon som driver det heter Johanna Eliasson och har dessutom en blogg där hon skriver om sitt liv som tvillingmamma.

Så – slut på reklampaus – men in och kolla med er, ni som är i målgruppen. Jag stöttar så mycket hellre talangfulla människor med bra idéer än köper ännu en grej i babybutiken.

  • Johanna Eliasson

    Vad glad jag blir! Detta skall jag länka till min facebooksida 🙂 Tack
    /Johanna

  • Pingback: Glädje |