Gick igång – ny kategori; Vill du skriva?

Inser att det här med ungdomsledare ju är typ min viktigaste fråga när det kommer till saker jag jobbar med. Har varit det länge. Och jag skriver ju rätt ofta om det. Så nu startade jag en ny bloggjkategori kort och gott – Sveriges viktigaste!

Tänkte att vi här kan hjälpas åt och samla texter som handlar om ungdomsledarskap och kyrka. Vill du vara med? Är du – eller har du varit – ungdomsledare? Har du anställt ungdomsledare? Är du ordförande för ungdomsrådet och funderar på hur man gör? Är du pastor och vill vara så bra bollplank du kan? Skriv en text! Låt oss tänka ihop! Det här är för viktigt för att tappa.

Skriv så kort eller långt du vill – bara du håller dig någorlunda till ämnet – och mejla till info[at]josefinearenius.se så tänker vi ihop!