En ursäkt och en ”snart kommer mer”

Insåg för några veckor sen att jag gått runt och väntat med ett gäng riktigt bra texter som jag fått men inte publicerat i min serie från i våras om att vara kvinna i kyrkan. Även andra peppar på att vara med i lite olika ämnen när jag nu tycker det är roligt att låna ut bloggen.

Till exempel, ligger jag på en bra text från Sara Rosenströmer som ska läsas! Men det var liksom fler som ville in så jag tänkte att jag samlar ihop dem i ett litet gäng och kör dem samtidigt och så har tiden bara gått!

Förlåt, Sara, och ni andra som har skrivit men inte fått ut er text än! Dåligt av mig att inte koppla tillbaka. Och till er som sagt att ni ska skriva men inte kommit så långt än – ta tag i saken! Jag vill hemskt gärna köra en vända till.

Och till alla er andra. Läs de texter som redan ligger ute om ni inte gjort det. Det är bra grejer!!