Behöver du en Fotograf?

Den här har nog legat ute ett tag men jag har inte sett den ju… En av de fotografer som jag har jobbat med ett antal gånger – Evelina Carey – har lagt ut sin egen sida där hon berättar om vad hon erbjuder och ger exempel på bilder hon tagit.

Jag tycker att Evelina är lysande! Hon är skicklig på sitt jobb, både tekniskt och estetiskt – men framförallt är hon så skön att ha att göra med. Kanske att du vill ta familjebilder i nåt speciellt läge i livet eller att du behöver pressbilder eller nåt annat sånt som du tänker är speciellt och viktigt? Eller så behöver din arbetsplats kort och gott en fotograf till nåt jobb ni står i? Evelina gör det klockrent och med inlyssnande finess.

Jag har gjort jobben för Kronmakaren ihop med Evelina. Och nåt annat med. Mer inofficiellt som mina vänner satte mig i vid nåt specifikt tillfälle… Men i båda lägena är hon en professionell fotograf med koll på läget.

Så kolla in och spara i minnesbanken till nästa gång du behöver bilder!

Ett par gamla sköna kronmakarenkort jag hittade på Evelinas sida och som jag hade glömt. Det var en blöt och kall dag… Men kul!