Prokotta Lufthansa!

Några i Albykollektivet med flera runtomkring har dragit igång en fantastisk aktion! Ni minns säkert hur Lufthansa vägrade att ta emot Amireh och Zeinab i fredags och hur det senare visade sig att Lufthansa är typ enda bolaget i världen som faktiskt har en policy mot att frakta resenärer mot sin vilja (SAS målar för övrigt in sig mer och mer i ett hörn när det kommer till detta… lär återkomma).

De som bor i Albykollektivet (och även andra i de som finns runtomkring förstås) har varit enormt engagerade i både det här fallet och många andra fall. Och i fredags stod de i täten och mejlade, spred och ringde. Och de är lika snabba när nåt går vägen – det var samma sal när ett bussbolag slutade frakta förvarstagna flyktingar för en tid sen – att hylla och uppmuntra de som valt att vara snälla liksom.

Så just nu får Lufthansa en riktig kärleksbombning! Albyfolket skickar vykort till Lufthansakontor runtom i världen och en stor blombukett till Lufthansas kontor på Landvetter. Fantastiskt fint!

Vill du vara med? Gå in på länken ovan och kolla hur du kan hjälpa till! Vi kan inte förändra världen om vi inte uppmuntrar och dunkar i ryggen efter vägen.

Heja bra initiativ!

 

UPPDATERING: Ändrade lite i texten efter att Nils nedan upplyst mig om att det inte bara är de som bor i kollektivet som varit med utan flera av dem som finns i det gänget liksom.

  • http://amen.se brynte

    Tack för pepp Josefine! Det ska dock sägas att det i strikt mening inte var Albykollektivet som gjorde det. Däremot var flera i Albykollektivet med. Nåja..