Hjälp frizon!

Frizonfestivalen hade färre besökare än vanligt i år. Nu vill man ta reda på varför. Igår gick projektledarna Jesper Höglund och Tomas Lundström ut med ett öppet brev där de ber om hjälp att tänka. Häng på och var med! Berätta hur du tänker – oavsett om du var där eller inte.

Gillar den här formen av grepp. Nån slags Crowdsourcing kring tankar och åsikter. Själv låg jag vaken halva natten och formulerade utvärdering i huvudet. Så roligt att få vara med och tänka till fast jag egentligen inte är ett dugg inblandad längre.

Jag har ett gäng idéer om vad man kanske kan göra på andra sätt, få av dem tror jag är relevanta, jag börjar vara alldeles för långt ifrån målgruppen på sätt och vis. Men kanske att idéer kan snickras med och byggas om tills de blir något bra?

Framförallt vill jag skriva; ”Gör samma! Gör precis likadant!” För jag tycker att man gör det så galet bra. Det kanske är i marknadsföringen och kontakterna med församlingarna man ska tänka i nåågra nya varv? Och kanske kan man fånga upp ansvaret hos församlingarna än mer? Vad vet jag? Tankarna blir bättre om vi är många som tänker ihop.

Läs Frizons brev och var med du också!!