Här kan du köpa TOMS

Av någon anledning är en av de saker folk oftast söker på för att komma till min blogg nåt i stil med ”var kan man köpa TOMS i Sverige?”

Så det är väl bäst jag svarar på saken. Fantastiska TOMS Shoes finns på ett gäng ställen i Sverige. Och HÄR kan du söka på deras store locator.

Någon funderade också över hur skorna tillverkas. Det vore ju kontraproduktivt om skorna tillverkades på ett sätt som utsatte barn, eller vuxna med för den delen, för orättvisor för att sedan hjälpa barn i andra änden.

Skorna tillverkas i Kina och TOM shoes verkar ha väldigt bra koll på under vilka förhållanden det sker. Stickkontroller, fabriksbesök, avtal. Det tycks vara i sin ordning. Och jag har svårt att tro att ett sånt här företag har varken råd eller lust att schabla med de frågorna.

Handla på med gott samvete!