Fånigt ilandsproblem; måste lära om!

Jag tycker själv jag är fånig nu så det behöver ni inte berätta för mig. Men sitter här på mitt nya jobb med en alldeles ny och fin dator. Den är tyst, och skärmen är supersnygg och den är svart och lite glammig.

Men jag gör fel precis hela tiden!! Jag trycker på fel knappa, stänger fönster när jag vill förstora dem, raderar text jag vill spara.Blir galen.

Jag har lovat mig själv att aldrig bli en av de där dryga. Men efter fem år med enbart mac, och en massa år med både och innan, är det galet svårt att plötsligt sitta med en pc igen. Inte för att nåt är bättre eller sämre egentligen – utan för att den kort och gott inte gör som jag vill!

Längtar hem till min dator. Men, i övrigt. Hade just ett sånt där spontant spånarsamtal över kaffet. Insåg plötsligt hur mycket jag saknat dem. Ett sånt där där en person hade en fråga om nåt den just jobbade med och alla andra gick igång och tänkte. Grymt fint med en arbetsplats ändå. Och med kollegor. Jag har roligt, jag. Det är lyx.