Bloggen där vi ber om pengar

Hörrni. Jag tycker det här är svårt. Mitt eget engagemang kan jag liksom ta ansvar för. Andras goda vilja att lämna kläder, sprida info och sträcka ut hjälpande händer är idel glädje. Men att be om pengar tycker jag är svårt. Vet inte varför. Har hört för många kassa kollekttal genom livet förmodligen. Men nu är vi där.

Att få hem Jean från Kongo, och att se till att han var säker medan han var där, har kostat dem som arbetat närmast med det – hans kongolesiska vänner i församlingen – en hel del pengar. Vi vill hjälpa dem att få igen de pengarna. Familjen letar nu också ett mer permanent boende och även där kommer det behövas en grundplåt även om Jean nu har lön och snart är familjen på fötter igen. Men tillvaron här startar liksom lite på minus för dem.

Vi har hela vägen fått in pengar på våra konton, från kända och okända, och vi är enormt tacksamma för varje krona. Nu behöver vi göra en kraftansträngning och få in ett gäng tusen till, det handlar framförallt om att täcka Jeans flyg hem. Vill du hjälpa till? Skulle vara så mycket värt!! Och har du annat viktigt som du lägger dina pengar på redan, så ignorera detta med frid i hjärtat.

Om du vill vara med så lägg en kommentar här, mejla mig (info[at]josefinearenius.se) eller dra ett mejl på Facebook (www.facebook.com/josefine.arenius) så skickar jag uppgifter. Och du som varit med tidigare, samma premisser som förr gäller!

TACK. För allt det du gör. Oavsett om det är pengar, kläder, omsorg, bön eller allmän uppmuntran.