Blev visst paus

Jag tog visst lite ledigt. Jobbat. Men med trista saker som deklarationer och sånt. Umgåtts med mer vänner än normalt. Härliga häng liksom. Kaffe utomhus. Frukost vid parken. Tränat en massa och känt mig helt duktig.

Småslaviskt följt Equmenias kongress uppe i Vännäs där min fine man för några timmar sedan avsade sig sitt uppdrag som ordförande för att lämna över klubban till Ida Hennerdal. Blir hur bra som helst. Inser hur galet stolt jag är över honom. Över all tid och allt engagemang han har lagt ner under fyra år. Över att han får lämna vidare en organisation fylld av unga människor som brinner för sin tro och sin rörelse. Det känns fantastiskt.

Det är lite märkligt mitt i alltihop också. Jag har aldrig varit ihop med en ickeordförandejohan. Ser fram emot den nya resan. Ser fram emot fria helger.

Nu – en afton till i parken innan vardagen återkommer imorgon.