Diakonia bekräftar Jeans historia

Jag har varit lite bortkopplad från nätet i helgen. Det har ringts, mejlats, grejats och kontaktats, men jag har haft datorn lite på avstånd.

Därför är jag senare än mina väbber Jonas Bergström och Stefan Swärd med att kommentera den rapport som Diakonia släppte i helgen. Joakim Wohlfeil har skrivit om det, bland annat i den HÄR väldigt bra bloggposten.

Det är en märklig känsla att för första gången i livet känna sig lite lättad över att någon har blivit utsatt för sparkar och slag. Fullkomligt fruktansvärt förstås att det var tvunget att gå så långt, att ingen lyssnade på Jean och hans vänner innan han visades ut. Men nu vet vi i varje fall att en rapport från högt respekterade ”Nelson Mandelas Vänner” bekräftar Jean’s historia. Det måste vara till en hjälp för oss i den fortsatta kampen för att få hem honom hit till sin familj.

För som jag sagt förut. Arbetet med att få hem Jean må vara olika högljutti perioder, men vi stannar inte av. Vi ger inte upp förrän vi får möta Jean på flygplatsen och han kan återförenas med sin familj.

Tags :