Samlade krafter för Jean!

Hörrni! Nu är det dags på allvar. Flera av er har följt – och varit djupt engagerade i – fallet för den kongolesiske pastorn Jean. Jag tillhör följarna. Men jag vill också tillhöra spridarna. Vill vara med och försöka göra något för att hjälpa Jean och hans familj.

Du som har följt fallet vet att Jean sitter inspärrad på förvar sedan i oktober och ska utvisas ur Sverige trots stora protester, bevis som berättar hur farligt det är för honom att återvända och massor av uppvaktande av riksdagspolitiker (om mitt möte på riksdagen kan du läsa härhär och här). Så vitt jag har förstått finns också hans familj med flera små barn någonstans i Stockholm och riskerar även de utvisning.

Du som inte har följt fallet kan uppdatera dig via Stefan Swärd och Öppet Landskap. GÖR det!

På måndag, den 6 februari, klockan 10.30 är det muntlig förhandling i Migrationsdomstolen (Tegeluddsvägen 1, mittemot TV4) i Jeans fall. Låt oss sluta upp där allihop! Finnas på plats, visa att vi bryr oss! Får vi inte plats allihop så står vi utanför! Låt oss visa att vi är många som tycker att vår Migrationspolitik är riktigt illa ute! Och låt oss visa Jean och hans familj att de inte står ensamma!

KOM! Sprid! På riktigt! Släpp inte detta nu!!