Stora tackposten


Foto: Markus Granseth

Jag inser att jag inte skrivit den än. Den där posten där man liksom säger tack. Vi upplevde en av de största dagarna i våra liv för drygt tre veckor sen – vårt eget bröllop. Och sen åkte vi iväg en vecka och sen toklandade vi en vardag vi båda längtat efter. Och sen blev det liksom lite bortglömt.

Men nånstans vill man ju säga en väldig massa tack. Till så många. Och hur gör man det? Men jag vill försöka.

Först och främst: Våra familjer som tog timeout från det mesta annat för att ge oss en minnesvärd dag. Från fix och trix, mat, fotografering, dukning, spelande, dansande, bakning, låtarrangemang, pynt, bilder och fantastiska tal till pengar och akututryckningar – vi är så tacksamma.

Våra fina värdar som lyckas med konsstycket att få över 40 tal att funka på en middag. Jag har varit värd på en väldig massa bröllop och jag tror det här hade gett mig stora skälvan. Elin, Mia, Martin och Gustav – ni gjorde ett fantastiskt jobb.

Ljuvliga Robert som lekte kapellmästare och satte ihop vigselns tio låtar till nåt som flöt och fungerade. Som mejlade sönder sin inkorg veckorna innan med arrangemang, noter, repscheman och pepp. Hur hade det gått utan dig?

Peter som hoppade på det galna jobbet att faktiskt producera en vigsel. Och som dessutom ordnade hela festlokalen och allt fix med möbler och annat. Saker bara löser sig runt dig!

Markus, din lille nörd. Jag har nog aldrig varit på ett bröllop där varje mick funkat där den ska, varje filmsnutt kommit på rätt ställe. Jag älskar att ha coola tekniker som kompisar. Tack.

Alla fantastiska sångare och musiker som hoppade in och gladeligen repade och repade igen. Vi hoppas kunna visa några låtar i sin helhet vid tillfälle, inte bara den HÄR korta biten som är fin men som inte ger musiken rättvisa.

Hanna, ljuvliga Hanna, som satte ihop en tårtbuffé, sydde en väska och lånade ut sin man till vårt värdskap. Allt satt som en smäck och jag är så glad över vänner som är duktiga på att visa omsorg i handling!

Fina Sara som smyckade kyrkan med lätthet och snabb elegans, ljuvligt!

Vår serveringspersonal som slet hela dagen, med Ann-Christin i spetsen, och var på fötterna hur många timmar som helst och som lyckades att genomföra en middag för 200 pers utan tillstymmelse till tabbe. Fantastiskt.

Vår underbare fotograf Markus som inte bara gav oss grymma bilder utan också höll oss alldeles onervösa hela förmiddagen (några exempel på bilder finns HÄR). Och alla andra som hjälpte oss att plåta vigsel och fest, vi gottar oss nåt hejdlöst i bilder!

Alla fina vänner som höll tal, alla ni som skickade in hälsningar, alla presnter… Tack.

Britten som skapade en underbar Tiara till mig och gav bort den som bröllopsgåva! Sk skriva en blogg till med bara en massa webbadresser till såna som hon. Vilken konstnär!

Dick som tillsammans med sin flickvän filmade alltihop och fick oss att känna oss som stjärnor med kameror i varje hörn! Vi ser så fram emot att se vigseln igen, den är liksom lite luddig i huvudet.

Carin och Åsa som fick mig att känna mig vacker hela dagen. Det är en väldigt cool känsla att känna sig vacker. Och Carina som ryckte in och piffade till det under dagen så att känslan höll i.

Alla som bakade tårta åt oss så vi fick en fantastisk buffé efter vigseln!

Kort sagt – alla som på ett eller annat vis var inblandade i vår dag – jag har säkert missat hur många som helst. Vi är så, så glada att få vara en del av en så rik gemenskap.

Och allra störst tack… det går till han som hälsade med 22 graders värme den 1 oktober.

  • Ewa-Lena

    Äsch, det var bara roligt!… =)

  • http://www.josefinearenius.se Josefine

    🙂 så skönt!!