Skitbra nytt material!

Det har kommit ett nytt konfamaterial i dagarna! För konfirmationsgrupper och bönegrupper för unga och liknande. Det heter Vägens folk och är skrivet av Skander Kurtin och Magnus Sternegård. Jag har precis börjat läsa, bläddrar och kollar en massa. Och mitt första intryck är hur bra som helst! Magnus och Skander har en ton som varken klappar på huvudet eller mästrar, de har relevanta bilder, de ramlar inte i fällan att försöka verka tonårstuffa.

Och – innan man har läst allt liksom – den är fantastiskt illustrerad och designad av Mattias Käll. Man blir liksom sugen på att bläddra vidare.

Jag ska läsa mer ordentligt och återkomma men det är lite kärlek vid första ögonkastet. Det är inte ofta man möter skrivna texter som tar unga människor på allvar på ett så vist vis!

Kolla in här så länge: