Spännande mediaseminarium liksom gratis!

Dagens arbete består i de sista förberedelserna för ett mediaseminarium som Livgivande Företag anordnar på Torpkonferensen. Och vi har kommit fram till att vi vill erbjuda det här till fler än oss, så vi släpper helt enkelt in fler som är intresserade. känns superlyxigt!

Det är Anneli Mencin som kommer att hålla ett seminarium om media. Det blir mellan 08.30 och 10.00 och vi bjuder på frukostmacka och kaffe/te.

Anneli är TV-producent (har bland annat gjort Sommartorpet med Ernst och SVTs bevakning av kronprinsessbröllopet) och kommer att berätta om de utmaningar som media och Public Service står inför. Hon har också nyligen besökt Sat7 – ett medieföretag som samarbetar med Evangeliska Frikyrkan i Nordafrika, bland annat – och kommer att berätta en del om arbetet där och hur hon upplevde det.

Jag tror att det blir hur bra som helst! Livgivande Företag vänder sig främst till företagare, chefer och entreprenörer som vill vara med och göra gott i världen samtidigt som de får ett viktigt nätverk här hemma. Men den här morgonen är också du välkommen som är nyfiken på Livgivande eller mediafrågor. Kom och var med!