Konferenstider

Nu är den här, den där veckan när man – om man är lagd som jag – på ett eller annat vis berörs av konferenser. För min del blir det Torp i år. Ska hålla i ett par seminarier och ta hand om någon av artisterna. Det blir bra.

Jag tycker ofta att det är när Torpkonferensen är över som känslan av semester infinner sig. Men i år – för andra året i rad – tänker jag faktiskt fuska och ta ledigt redan dagen innan midsommarafton. Skön känsla.

Tidningen Dagen har kommit på en bra grej, tycker jag. De bjuder in några läsare varje år som är med och bloggar om just konferenserna på deras hemsida. I år ser jag särskilt fram emot att få följa ett par polare som är på Torp, däribland Lotta som just slagit upp husvagnen på området. Häng på och läs om du själv inte har möjlighet att dra på midsommarkonferens!