Lära känna-läsning

Jag har gjort det här någon gång förut. Men jag inser igen att jag ju liksom startat upp en ny sida här. Och det är inte helt lätt att veta hur man presenterar sig. Så jag har fått några frågor igen om vad man ska läsa om man nu ska läsa nåt på den här bloggen – för alla texter är ju importerade från min gamla blogg på Swedmedia.

Tja, vad vet jag? Här är en gammal lista jag hittade, kanske kan vara en start? Annars – leta dig runt i kategorierna till höger. Själv är jag förtjust i det lilla konceptet ”måndagsartist”. Borde ta upp det igen, tror jag.

En  – ganska gammal visserligen – presentation av den där Josefine

En liten kärleksförklaring till Frizon

Om Kiva. Du har väl inte inte missat Kiva?

Ett av de snyggaste klipp jag vet, se hela!

Mitt ständiga paradämne

En av de viktigaste ledarskapsfrågorna

Om manipulation

Om bloggande och integritet på nätet och här med, liksom här

Har kvinnor nån plats som ledare i kyrkan?

Det som är hemma

En spontan hyllning till min mor

En hel vecka om finaste Jars of Clay

Om varför man måste lyssna på Toto i kyrkan

Min största bloggstorm hittills – Om kyrkan och singlarna. Får man vara singel som kristen?

En stilla vädjan till fyrtiotalisterna! Lämna oss inte!