Vill vara lagom sjuk i Amerika

Förlåt reklamavbrottet. Men jag kan inte rå för det. För kanske att nån av er läser det här, ska till USA innan mig, och kan tänka sig att smuggla med ett par flaskor hem.

Har varit sjuk ett par dagar, så där lagom att man fortfarande jobbar som vanligt men inte riktigt har samvete att hänga på kontoret. Men nu längtar jag tillbaka. Och är tillbaka imorgon! Så mycket tack vare min bästa förkylningskompis Nyquil. Jag VET att det är hemskt ful reklam att göra så här.

Men jag kan ibland inte låta bli att fråga mig hur det kan komma sig att det i USA finns förkylningsmedikamenter på typ ICA som ger en hostlösa nätter fulla med sömn medan man i Sverige får nöja sig med med att vakna varannan timme och knappra hosttabletter. Det är säkert nån lag om nåt och jag häller säkert i mig starkare saker än jag förstår… Men när jag är så där lite för mycket förkyld… då önskar jag alltid att jag var det på andra sidan Atlanten…

Tags :