Höjden av lättja

En av mina största brister i tillvaron är att jag är så sjukt lat. Alltså, jag är tillräckligt olat för att sköta mitt jobb och sånt men i precis allt det är möjligt skjuter jag upp saker så länge det bara går. Träning, matlagning, städning, betala räkningar, pusha saker så nära deadline som möjligt…

Kom precis på vad som tar priset. Jag packar konsekvent upp datorn på morgonen men låter laddaren ligga kvar i väskan tills datorn berättar för mig att den går på reservbatteri. Kort och gott för att jag inte orkar lyfta laddaren ur väskan på en gång när jag ändå är igång. Ochj ag upprepar detta VARJE dag. Puckat.

  • http://utveckling.swedmedia.se P-M Nordkvist

    Fråga: Skall man gå till roten av problemet eller göra som jag och köpa två strömsladdar? En för hemmet och en för jobbet?

  • http://arenius.swedmedia.se Josefine

    Det är faktiskt ett lysande förslag. Och det känns smått absurt att tanken inte slagit mig. Tack. Ska ta upp det med killen mitt emot, kanske kan få honom att shoppa en åt mig?