Tycker Dagen det är för mycket?

För övrigt… Kirk kommer visst hit igen. Redan. Sägs det. Eller stod det i varje fall i Dagen nu alldeles nyss. Är det bara jag eller känns det inte som att skribenten till notisen liksom mellan raderna låter som att det räcker lite nu? Som att Franklin inte kan åka skytteltraffik hit hela tiden?

Eller så är det bara jag som läser in det. Om goseplegiganten är här jämnt kanske stjärnskimret rasar… vad ska vi då kollektivt längta till i vår lilla gospelbubbla? 🙂

Trevlig helg!

Uppdatering; Dagen har ändrat sig, det är en Kirks körsångare som kommer. Låter faktiskt alldeles mycket mera troligt på nåt vis…

Förresten… tittade på mitt förra inlägg nedan och upptäckte en sak… jag och min mamma, visst ler vi sjukt lika? Inte tänkt på det men såg det när de bilden på henne och min profilbild liksom hamnade bredvid varann…