Så liten på jorden

Vi har lunchrast här. Måste ta en sekund och berätta vad jag hamnat i. På torsdag börjar alltså en vansinnigt stor ledarskapskonferens här – Leadership summit. Den hålls live i Chicago inför 7000 pers samtidigt som den går via satelit över hela USA. Sen kommer konferensen att gå i över femtio länder världen över under hösten. Vi är ett av de länderna. Jag är visst ansvarig. Hoppla. Idag, på tisdag och onsdag sitter vi som är ansvariga för konferenserna världen över i möten. Det är lätt att känna sig förundrad när man ser ut över den här samlingen. Kenyanska biskopar, brasilianska kyrkoledare, ryska pastorer. Och så jag. Lilla jag. Lätt att känna sig liten på jorden. Men vilka spännande samtal det blir. Vad man lär sig om hur lika och olika vi är. Om hur bra man har det. Om hur stort uppdraget är. Det är nåd att få vara med.