Bilen ska vara röd

Nu landat. Fascinerad över att få med mig bagaget. O’Hare har en tendens att konstant slarva bort mitt bagage nämligen men en enkel direktflight klarar de visst av. 

Åkte direkt för att hämta ut min hyrbil. Första gången jag plockade ut en sån själv i USA. Bilfirman var en sån där man får välja vilken bil man vill ur en viss rad. Försökte verkligen hitta en tuff bil. Det kändes viktigt på nåt vis… Allt prat från min vise far om att sätta säkerheten först var som bortblåst. Ska jag åka runt på Chicagos vägar ska det kännas rätt liksom. Gav upp. Fick nöja mig med att den var röd. Amerikanska bilar ser helt enkelt inte så tuffa ut. Skrattade åt min egen fåfänga och frihetskänslan när jag susade iväg till min värdfamilj. Möttes av en fantastisk kvinna, Nancy, och känner på mig att det här blir bra. Ska nu, innan jetlagen sätter in, ta mig en liten sväng runt förorten jag hamnat i, försöka hitta Twizzlers (mitt amerikanska favvogodis) och lite amerikansk fantastisk hostmedicin för att avvärja den trötta rethosta som dyker upp som ett brev på posten efter längre flygturer.